keskiviikko 6. tammikuuta 2010

6.1.2010 jatkuu

Ihan extempore tuli viesti perhetutun kaverilta että ovat austraaliassa ja kyselivät rannalle. Noh rannalle se sitte piti mennä. Pientä säätöä bussien kanssa, mutta loppujen lopuks löysin sitten melko oikean bussin jolla pääsi myös perille asti. Pikkasen bussit ajaa kovempaa täällä ku Suomessa, oli aika mielenkiintonen matka. 5pm pintaan perillä siellä.
Biitsin nimi oli Maroubra Beach, vähän syrjemmässä ku Bondi ja pääosin paikallisten käytössä, joten biitsillä ei ollut ruuhkaa. Oli suht pikanen visiitti, mut nytte ainaki tiiän miten sinne pääsee omin avuin. 7 huitteessa lähettiin tulemaan samaa matkaa keskustaan päin ja käytiin syömässä, jossain paikassa jonka nimeä en enää muista, ruoka oli hyvää. Otin jotain kananrintaa ja siihen lisukkeena riisiä, perunamuussia ja ranskalaisia. oli aika tuhti satsi ruokaa. Yhdet oluset otettiin siinä ruuan jälkeen viellä ja sitten lähettiin kukin omille hotelleille/kämpille.
Kävelin hotellille Darling Harbouria pitkin ja vilkuilin yöelämän saloja. Hotelille päästyäni taisin olla tunnin hereillä ja sitte nukahdin, vaikka tarkoituksena oli mennä viellä alakerran baariin jatkamaan.
Tänään ohjelmassa iltapäivällä museokierros, saa sitten ihmetellä miten sinne tulee löydettyä ja ehkä jonnekkin baariin illaks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti