torstai 28. tammikuuta 2010

25.1 - 28.1

25.1
Mannantaina käytiin kaupungilla turistien info sentterissä ja sarjakuva kaupassa.. oli aika nörtähtävä kauppa ja niin oli asiakkaatkin. Kävimme myös hienolla muinais-ratikka ajelulla katsomassa kaupungin suurimmat näthävyydet. : P Illalla juotiin taas vaihteeks. Lisäksi yöllä käytiin kahlaamassa rannassa, joka oli taas pirun hyvä idea..

26.1.
Aamulla 7 aikaa ylös pienoisessa krapulassa, lähettiin Point Nepeanille kävelemään Aarnen, Irinan ja Sabrinan + heidän perhetuttujen. Maisemat oli aikas hienoja ja ruoka hyvää. Meillä oli yhteensä ruokaa mukana varmaan 10 kiloa, eikä sitä kaikkea saatu ees syötyä. Kotimatkalla käytiin jonkun Hevosratsastus mestan kautta, jossa osa meni ratsastamaan. Itse kävin Irinan, Aarnen ja Frankin kanssa ihmettelemässä eläimiä, joita siellä piti olla monia. näimme kengurun, pienemmän kengurun, emun joka jahtasi Frankkia sekä riikinkukkoja..
Olimme kuuden pintaan takaisin kämpillä. Barbague oli jo täydessä vauhdissa ja munt pistettiin kirimään juomisessa. Brian sekoitti mulle 70:30 suhteella Gintoniceja, jonka Helaina kävi mulle hakemassa kaupasta päivällä, kurkusta alas pari lasia ja se oli sitten siinä. Ilta meni vissiin aika railakkaasti, munt ainaki myytiin 24:n kaljan hinnalla L:lälle, muuta nimeä en muista. Uima-allas oli pihalla lämmitetty, ja talon sisällä on lämmin koppi jota nimittävät saunaksi.. lämpeää +40 asteeseen : D Muistipoikkasee lopullisesti Vodkashottien kohdalla ja aamulla herään kaameessa krapulasta alasti sängystä.. kuvat kertoo illata enemmän ku sata sanaa.. : D oikeen win olo kyllä, noh sunnuntaina uusiks.. : D

27.1
Päivä menee pitkälti nukkuessa/tasoitellessa krapulaa pois. Aamupäivällä tosin kävimme Helainan, Mashan ja Sabrinan kanssa lounaalla. Muuna päivänä en tehnyt mitään järkevää..

28.1
Aamuherätysken jälkeen lähdin rannalle ottamaan aurinkoa päiväks. 5pm aikoihin syötiin grillijuhlien jäännöksiä. Kuuden huitteessa lähettiin Mashan kanssa kauppakeskukseen, jossa kävin parturissa ja sen jälkeen käytiin ostoksilla. 9 pintaan mentiin Mashan ja Helainan kanssa kattomaan Avatar 3D, Arvosana siitä 8/10 ja siitä kämpille nukkumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti