perjantai 1. tammikuuta 2010

2.1.2010

Saapuminen siinä 7 pintaan paikallista aikaa lentokentälle, vähemmittä mutkitta tullien sun muiden tarkastusten läpi suoraan taksi jonoon. Taksilla sitten Aarons hotellilla Haymarketin alueelle paikallisen China Townin viereen. Puol 8 pintaan olin sitten hotellilla ja sain respasta kuulla että saan huoneen vasta 12 aikoihin, no siitä sitten ilman karttaa kävelemään sataman suuntaan, joten päädyin darling harbourille istuskelemaan. Vierähti siinä muutama tunti mukavasti ja löysin jonkun turistipistehärdellin tuolta rannasta josta mukaan tarttu muutamat kartat etten lähitulevaisuudessa eksy sen kummemmin.
Sieltä sitten 10 pintaan takaisin hotellille ja syömään aamupalaa (munia ja paistettua pekonia) alakerran tavernaan. Kaljaa ei saanut aamupalan painikkeeksi, olin pikkasen pettynyt moiseen, mutta kuulemma baarin alakerran vip-loungesta saa hotellin asukkaat hakea kaljaa päivisinkin. Syötyäni palasin hotellin aulaan ja käväsin netissä surffaamassa hotellin koneilla 2$/15min.
Puoli kahentoista aikoihin törmäsin muihin suomalaisiin aulassa, mitään haisua ketä/mitä olivat mutta yöpyvät kuulemma samassa hotellissa ainakin pari yötä nyt alkuunsa. Samalla otin oman hotelli huoneen jonka piti olla 2heng pieni koppi, mutta jotain vissiin töppäsivät siellä respassa ja nyt on huoneena tämmöinen 2 huonetta ja wc, 4heng huone, jossa varustuksena mm. ilmastointi, kattotuulettimet, jääkaappi ja taulu-tv. Noh ei mulla tuu ainakaan mieleen käydä sanomassa että on vääränlainen huone. Ostin sitten tänne 168h wlan aikaa niin pääsen tätä blogia päivittelemään josta on kiittäminen XNS-kanavan henkilökuntaa.. Kohtapuolin kauppaan ostamaan hammastahnaa, sateenvarjoa, hedelmiä ja lähdevettä. Päivitellään lisää kun jaksetaan. Ps ulkona tuli äsken vettä aika hurjasti, nyt kajastaa aurinko taas huoneeseen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti