keskiviikko 20. tammikuuta 2010

18.1 - .20.1.2010


Jej, Aamulla 10am lähtö kohti Sydneyn kotimaan lentokenttää. Lentokenttä söhläysten jälkeen pääs puol 2 koneeseen joka olikin sitte ½h myöhässä ja lähti vasta kahdelta. Noh, kummiski tarjosivat lennolla jonkun kamalan makusen yrttileivän ja mehua. 3.30pm perillä Melbournessa, satoi vettä ja tuuli hemmetisti, Onneks Masha haki kentältä, joten sai kyydin Parkdaleen. Ajomatka kesti melkeen tunnin, olis tullu taksi aika kalliiks..
Parkdalen asuntoon päästyäni, ruoka oli valmiina ja kuten venäliseen tapaan kuuluu ruuan kanssa nautittiin venäläistä smirnoff vodkaa vähän väliä. Lähemmäs litran verran sitä siinä pöydäss sitte kaatu 4 pekkaan. Jälkiruuan ja ruuan välissä käytiin Mashan kanssa kävelyllä Parkdalessa paikkoja kattelemassa. Sitten jälkiruokaa, jotain kakkua se oli, tiiä sitte tarkemmin. Sitten lähettiin katsastamaan paikkoja Mashan kanssa autolla ja käytiin hänen työpaikallaan "jossain" joku meksikolainen ravintola/baari se oli. Sieltä ostettiin ylläolevassa kuvassa näkyvä juomasetti, 5 erimakuista margarita juomaa. Lemon oli parhaimman makuista, Midori oli aika tuimakkaa.. Margariittojen jälkeen Masha näytti hänen lempipaikkansa rannalta, tosin nytten satoi niin oli aika pikainen visiitti, mutta paikalta näkyivät Melbournen keskustan valot.

19.1.2010
Mentiin Mashan ja Helenan? kanssa AUS Openiin kattelemaan tennistä. Joku fiksusti sanoi ettei tarvita aurinkorasvaa koska oli pilvistä. Noh kyllähän sitä olis tarvittu sitte, ite poltin pelkästän niskan ja naaman, mutta Helena? polti yläselän naaman ja niskat sun muut, oli aika punainen ilmestys illalla. Mutta niin, Kateltiin pari matsia, ihmisiä oli aika reippaasti. Parin pelin jälkeen mentiin Heinekenin kaljatelttaan istuskelemaan. Olo oli kuin suomalaisilla festareilla. Aurinko paistoi, kalja oli kylmää ja ihmiset hieman humalassa. Joskus 5 aikoihin tultiin takaisin Parkdaleen Syömään ja juomaan vodkaa. Illalla koitettiin pelata kitara sankaria, hieman rikkinäisellä kitaralla. Noh eihän siitä tullut mitän vodkashottien ja kaljojen jälkeen, ainakaan mulla.. : D Siitä sitte jossain vaiheessa sänkyyn lueskelemaan kirjaa.
PS. nimimuisti on sen verran hyvä että muistan juuri ja juuri perheen jäsenten nimet..

20.1.2010
Kirjan lueskelun lopettelin siin 2 aikaa aamuyöstä. Siit sitten nukkumaan ja kuudelta virkeenä ylös.. ja kirjan luku jatkui 8 asti. Tytöt tekivät aamupalaksi pannukakkuja ja jäätelöä, ei ihan semmosta mitä tulis suomessa syötyä.. 10:30pm lähettiin ihmettelemän Peninsulaa. Oli aika hienon korkea paikka ~1h ajomatkan päässä.
Sieltä lähettiin kohti rantaa, jossa muut menivät heittelemään palloa kahluusyvyteen, itse olin niin väsynyt että jäin rannalle + valkoiset vaatteet päällä.. Rannalla syötiin eväät ja juteltiin shaibaa. Rannalta lähettiin sitten pörräämään läheisiin kauppoihin etsimään Helenalle? ja Sabrinalle pyyhkeitä.. ja sen jälkeen takaisin Parkdaleen, Tosin koukattiin viinirarhojen läpi. Syötiin venäläisittäin täällä kämpillä sitten 6 aikoihin ja asensin tytöille kitara sankarin bändisetin wii:lle ku se näytti olevan sen verran hankalaa : D 8pm menin ottamaan nokoset ja heräsin 12 aikaan yöllä.. Yökuteet päälle ja seuraavaks heräsin 12 aikaa päivällä, eli tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti