sunnuntai 7. helmikuuta 2010

3.2 - 8.2

3.2
Aamulla käytiin Marian kanssa keskustan liepeillä sotamuistimerkillä kattelees maisemia. Sieltä sitte Parkdaleen syömään ja illalla ulos The Edgeen ihmettelemään menoa. Edgessä oli ihan jees meno, tosin viiminen juotava maistu saippualta, tiiä sitten lorauttiko joku sinne jotain joukkoon, en juonut loppuun. The Edgestä lähettiin sitte klo 1 huitteessa kämpille päin, hypättiin autoon ja ajettiin paikalliseen bilisluolaan. Siellä sitte parit kaljat ja Maria vs Minä ja Helaina biliksessä, jotenki humalassa onnistuu paremmin pelaaminen.. kaljan loputtu tiskiltä lisää ja tapasin jotain ihmeisiä, Anthony oli yhen nimi, muuta en muista. Puhuessani tytöt viimeistelivät pelin, voitettiin Helainan kanssa Maria ^_^ Sieltä sitten Parkdaleen nukkumaan.

4.2
Päivällä lähtö moikkaamaan Lea ja Kari + Riku Jortikkaa vuorille. Hienossa paikassa oli talo ja hyvää seuraa iltaan asti. Lea heitti loppu illasta kotiin.

5.2
Aamulla lähtö Lentokenttää kohti. Maria heitti Southern Crossin asemalle josta minun oli määrä jatkaa bussilla kohti lentoasemaa, tosin aikaa oli 2h ja lähin kiertelemään kaupunkia ja lounaalle (olisin eksyny ilman karttaa). Kävelin semmosen kevyen 5km lenkin kaupungilla ja satamassa ennen lounasta. Lounaan jälkeen lähdin kohti Southern Crossin asemaa josta nousin Skybussiin joka vei lentokentälle. Lentokentällä tapaamis paikaksi oltiin sovittu paikallinen mcdonalds, josta Lauri poimi minut kyytiin 3 huitteessa. Lentokentältä matka jatkui kohti Sunburytä.
Sunburyssä pelattiin koripalloa, syötiin, saunottiin ja uitiin, lisäksi heillä oli piano, pääsin soittamaan (ruosteessa ollaan..). Jäin Sunburyyn yöksi.

6.2
Aamulla lähdettiin kohti Geelongin pienkone kenttää. Sieltä sitten noustiin taivaalle, hienoja kuvia ja videota tuli otettua. Oli kyllä harvinaisen jännää lennellä yksipotkurisella koneella. Sieltä sitten leipäkaupan kautta kohti Mikan koripallopeliä katsomaan. Koripallo pelin jälkeen BBQ, tuli maisteltua kengurua, hyvää oli. Ruuan jälkeen Lauri heitti minut takaisin Parkdaleen.

7.2
1pm ylös sängystä, tuli nukuttua univelkaa pois. Päivä meni altaalla ja viinakaupassa, kun piti ostaa Marialle synttärilahja, sillä hänellä on synttärit maanantaina.

8.2
Tänään mene aika juhliessa Marian synttäreitä ja juodessa vodkaa. Lisää sitten ku kerkiää/uskaltaa kirjoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti