tiistai 16. helmikuuta 2010

13.2 - 16.2

13.2
baila bailapa tosiaan.. kyyti tuli 8 aikaan illalla noutamaan minua. Ensin otettiin pohjia Marian työpaikalla 9 asti ja sitten lähettiin St Kildaan johonkin baariin jonka nimeä en muista. Hieno baari, live bändi, vokdaa ja tyttöjä. Olin sitten loppujen lopuksi ainot jätkä 9 naisen joukossa.. Kun muut alkoivat lähteä kotiin niin ite jäin parin kanssa jatkamaan ja vaihtamaan baaria. Ilta oli kyllä hieno : )

14.2
9 aikaan ylös ja soittamaan hammaslääkäriin. Hammas ei vissiin tykännyt edellis illan desinfioivista viinapaukuista joita purskuttelin suussa, kipu oli erittän hieno aamulla. 10 aikaan lähtö hammaslääkäriä kohti junalla/kävellen. Hammaslääkäristä antoivat antibiootti kuurin = tipaton viikko. Onhan se vissiin ihan hyvää vaihtelua olla välillä selvä ku noita täysin tipattomia päivä on kuukauden aikana kertynyt yksi.. illalla sitten kummiskin Circuksen eroottisiin ystävänpäiväbileisiin. Tapasin taas liutan tuttuja ja ilta meni mallikkaasti ilman alkoholia ; )

15.2
Palautus päivä, ei mitään kummallista.

16.2
Päivän teemana merirosvous ja piillotetun kultaisen maahisten roskapöntön metsästys, jota ei sitten kummiskaan löytynyt.. : D Käytin myös leffoissa kattomassa Law Abiding Citizen voin jopa suositella, ihan hyvä pätkä, loppu pilas : S Leffan jälkeen mentiin merirosvolaivalla mäkin kautta metsästämään roskapönttöä. Hammas paranee, antibiootit toimii <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti