maanantai 4. tammikuuta 2010

5.1.2010

Jooh, Kuudelta ylös ja kaheksalta liikkeelle, suuntana Hyde Park ja Pool of Reflection. Meinasin jo tolla matkalla eksyä, onneks oli kartta mukana, ei tonne oo kummiskaan ku se 700m matkaa about. Hyde Parkilta sitten pohjoista kohti Royal Botanic Gardensseihin ja sieltä oopperatalolle. Ihan hieno kokonaisuus oli kyllä talo, ja Sydney Harbor Bridge oli kanssa aika valtava.
Tuolta sitte satamaa pitkin hotellia kohti, jossa eksysin jonnekki pikkuteille eikä sieltä päässy mistään pois, niin jatkoin vaan suoraan ja tulin jotain pieniä portaita alas semmosen 25m tiputuksen, oli mielenkiintoista.. Tuli tosa köveltyä semmonen reippaat 6km sitten ja aikaaki meni se 5h. Ulkona täysin pilvetön taivas ja lämpöä reippaat 25 astetta plussaa. Tänään illalla olis tarkotus mennä Darling Harbouriin syömään raflaan ja ihmettelemään yöllistä meininkiä.
Huomenna jos kelit pysyvät samana niin Bondi beachille ottamaan aurinkoa. harvinaisen mielenkiintosta voi olla selän rasvaus mut kai se jotenkin luonnistuu.. Mielenkiintosta voi olla myös bussilla takaisin tuleminen, tai millä nyt sieltä ikinä takaisin tulenkaan. Taksilla sinne aion kummiskin mennä, on semmoset 10km matkaa yhteen suuntaan.. Harmi ettei lähempänä ole mitään rantoja.

2 kommenttia:

  1. pyydät selän rasvaukseen apua paikalliselta alkuasukkaalta=)))

    VastaaPoista
  2. eiköhä sieltä rannalta joku löydy jolta voi apua pyytää 8 )

    VastaaPoista